În curs de procesare...

ABB IRB 7600 este un robot pentru paletizare cu greutate. O noua seria de posibilitati se deschid cu noua gama ABB „ roboti de putere”. Sunt produse in 5 versiuni de manipulare pentru mase de 500 kg, 400 kg, 340 kg si 150 kg. IRB 7600 este ideal pentru aplicatiile cu greutate ridicata indiferent de industrie. Domeniile obisnuite sunt in general pentru corpuri grele, rotire caroserii auto, ridicare motoare, manipulare piese grele in uzine, incarcare si descarcare a componentelor masinilor.

Monitorizare continua - Robotul beneficiaza de un sistem de monitorizare a miscarii si a incarcarii reusind reducerea numarului si a duratei interventiilor pentru mentenanta

Masuri active de siguranta - Detectarea coliziunii reduce substantial forta de impact. Sistemul electronic de stabilizare a directiei asigura abateri minime, indiferent de fortele ce actioneaza asupra robotului. Aceasta functie este asigurata prin intermediul programului TrueMove. Sisteme active de control al decelerarii asigura optimizarea performantei robotului si posibilitatea de adaptarea in functie de incarcatura cu ajutorul sistemului „ Self-Tuning. Aceasta functie are la baza QuickMove.

Sisteme pasive de siguranta - Aceasta functie include optiuni precum identificarea incarcaturii, opriri ale deplasarii partilor mecanice, masuri suplimentare de siguranta la schimbarile de pozitie.

Pliant ABB 7600 (725 Kb) [Descărcare]