În curs de procesare...

Aplicator de etichete ALcode LL


ALcode LL este un nou aplicator de etichete de tipul "print & apply" (imprima si aplica) din gama Alcode dezvoltat sub licenta Irplast (unul dintre cei mai mari producatori de material adeziv linerless). 

Caracteristica acestei tehnologii invotoare este folosirea materialului adeziv fara a folosi si banda siliconata oferind urmatoarele avantaje fata de etichetele autoadezive:
  • Cost redus/ eticheta
  • Lipsa materialului siliconic, care este greu de reciclat
  • Marirea timpului de lucru la fiecare schimbare de rola (de doua ori mai mult)
Masina este bazata pe cateva concepte inovatoare (patentate) pentru derularea materialului din rola, taierea, imprimarea si aplicarea etichetei rezultate pe produsul dorit. Procesul este lin, fiabil in timp si a fost testat cu success in numeroase unitati de productie ale marilor companii ce au adoptat aceasta tehnologie economica si ecologica.

Echipamentul de aplicare este acelasi cu cele din gama ALcode, permitand aplicarea etichetei pe toate partile produsului, inclusive pe colturi, la viteze variabile variind de la 20 la 80 etichete/ min depinzand de marimea etichetei. Sistem compact si economic de aplicare a etichetelor. 

Partea de aplicare a etichetelor este aceeasi din gama ALcode, dar celelalte componente sunt reproiectate pentru a face fata cerintelor de robustete si versatilitate.

Alcode LL
 este controlat de un microprocessor. Sistemul electronic si pneumatic sunt integrate cu armonie in mecanica puternica ce suporta role de etichete cu diametrul de pana la 220 mm; astfel rezulta un echipament compact si usor, simplu de integrat in spatiile inguste ale unei linii de ambalare sau in echipamentele de ambalare.

Pliant AlCode LL (4,266 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro