Loading...

Firma noastră sprijină acțiuni ale asociațiilor non profit

19.01.2016Eduprest este o asociatie fondata pentru sustinerea si promovarea intereselor copiilor si tinerilor in vederea formarii si educarii profesionale. Asociatia Eduprest si-a propus sa le ofere sansa la un viitor mai bun.

Eduprest este un furnizor de formare profesionala, acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care ofera cursuri acreditate – cursuri autorizate ANC (CNFPA) de calificare, cursuri de perfectionare, cursuri de specializare, precum si servicii de consiliere in cariera, servicii de orientare profesionala si servicii de mediere pe piata muncii.

Primul eveniment intitulat Mazl-tov ...and Justice for all! se va desfasura la Palatul Copiilor pe data de 05/02/2016. In vederea implementarii proiectului Schimba Destine ne bucuram de sprijinul celebrei actrite Maia Morgenstern.
Pentru mai multe detalii despre primul eveniment al asociatiei va rugam click aici.

Pentru mai multe detalii despre asociatie va rugam accesati site-ul Eduprest:
www.eduprest.eu

office@eduprest.eu
Asociatia TINERI DE SUCCES selecteaza tinerii care vor sa se implice in domeniul orientarii educationale si profesionale. Cu ajutorul asociatiei tinerii isi pot descoperi potentialul, scopul in viata si isi pot dezvolta competentele necesare pentru o cariera si o viata de succes.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul asociatiei:
http://www.tineridesucces.org/

Puteti contacta asociatia cu click pe adresa de email de mai jos.

contact@tineridesucces.org