În curs de procesare...

IRB 260 este proiectat si optimizat pentru aplicatii de ambalare. Este construit pentru a satisface cerintele legate de performanta si sarcina utila fiind, in acelasi timp, suficient de mic pentru a putea fi integrat cu usurinta in linii de ambalare compacte. In combinatie cu sistemul ABB de control al miscarii si urmarire a performantei, acest robot este ideal pentru aplicatiile de produse cu ambalaje flexibile.

  • Fiabil – Timpi inalti de productie. IRB 260 este bazat pe cel mai popular robot industrial din lume, IRB 2400, cu o baza de peste 14.000 de unitati instalate.
  • Rapid - Design optimizat special pentru ambalare; în combinatie cu sistemul ABB de control al miscarii, asigura un ciclu scurt de ambalare.
  • Precis - Robotul are cel mai bun nivel de acuratete raportat la clasa de roboti din care face parte si dispune de un sistem superior de monitorizare a benzii transportoare ceea ce duce la rezultate remarcabile in aplicatiile de "pick & place" atat in lucrul cu pozitii fixe cat si cu pozitii variabile.
  • Puternic - Robotul este optimizat pentru aplicatii de ambalare si combina desingul compact si viteza inalta cu o capacitate de 30 Kg sarcina utila.
  • Robust – Medii dificile de productie - Durabil in medii dificile - IP67.
  • Versatil – Grad inalt de flexibilitate in integrare si productie. Cu un nivel scazut de greutate si inaltime, robotul poate fi interat cu usurinta in linii de ambalare compacte. Cu un pachet de lucru optimizat pentru aplicaÅ£iile de ambalare, IRB 260 devine alegerea naturala pentru automatizari robotizate. Robotul vine echipat complet cu sistemul de aer si senzoristica pana la griper.
Combinat cu sistemele SW ABB si PickMasterTM , robotul nu este numai usor de integrat din punct de vedere mechanic, dar si extrem de simplu de programat.

Pliant IRB 260 (140 Kb) [Descărcare]