În curs de procesare...

Divizia Automatizare si Robotica

Divizia Robotica si automatizari ofera clientilor solutii complete de automatizare si integrare de roboti (de la efectuarea releveului din locatie, realizarea machetei de proiect pana la implementarea solutiei). Gama noastra de solutii cuprinde aplicatii de ambalare, paletizare, asamblare montaj, deservire masini unelte, aplicare adeziv pe contur s.a. In vederea asigurarii calitatii solutiilor, oferta Mach cuprinde si suport tehnic - remote si la locatie-, piese de schimb, atat in perioada garantiei cat si post garantie, proiectare si executare de componente si subansamble customizate, precum grippere, magazii de paleti, conveioare s.a

Instalam si integram roboti, alaturi de sisteme si echipamente industriale de tip pick&place, paletizare si ambalare. Aplicatiile cu roboti industriali, realizate de Mach sunt la cheie. Astfel, oferim grippere presonalizate cerintelor de productie, conveioare care sa deserveasca robotii, magazii de paleti, statii de paletizare.

Industriille in care avem cea mai solida expertiza (insa fara a ne limita) sunt: alimentara, bauturi, automotive, constructii, chimica, cabluri, cosmetica,lemn, mase plastice, textila, tipografica, tutun.

Daca doriti sa aflati detalii despre oferta noastra de automatizari si robotica va rugam click pe buton