În curs de procesare...

Furnizori

MACH FTD este partenerul dumneavoastra in solutii robotizate, integrator al ABB Robotics, lider in furnizarea de roboti industriali, solutii software, echipamente periferice si celule robotizate.

Cu o prezenta relativ recenta pe piata internationala,

ALTECH Italia este producatorul specializat in productia de echipamente de imprimat si aplicat etichete autocolante.

Compania AmbaFlex, “Leader global in Conveioare Speciale”este cunoscuta ca si inovatoare in domeniul transportului de material. Conveioarele cu spirala, conveioarele flexibile si dispozitivele dinamice reprezinta elementul cheie in liniile de ambalare, imbuteliere si inscriptionare precum si legatura logistica in distributie.

TECHNOmark este o companie specilizata in productia echipamentelor de marcare, gravare, codificare, pentru orice tip de material si pentru orice tip de suprafata.

Conveyor Units Limited este acum cel mai mare producator de conveioare  din Marea Britanie, producand peste jumatate de milion de role in fiecare an si 15 km de conveioare.

Dimac este lider mondial in ambalarea cu folie shrink si carton pentru diferite industrii: imbuteliere, conserve, alimentara, farmaceutica, etc. Domeniul de productie include echipamente de ambalare in folie shrink cu sistem de inchidere ermetica, masini de ambalare in bax cu folie termocontractibila, inclusiv cu carton suport.

DOMINO UK este leader in domeniul echipamentelor de imprimat cu jet de cerneala si al imprimarii prin tehnologie laser. Aceste echipamente ofera solutii complete de printare si codificare.

ErgoPack Deutschland GmbH este o companie germana ce ofera echipamente automate si semiautomate de legare a paletilor cu banda PP si PET. Sistemele sale de legare a paletilor sunt unice in lume si premiate pentru ergonomie si rezultate.

Sistemele de conveioare Flexlink se pot folosi atat in cadrul liniilor permanente, cat si in cazul solutiilor modulare, avand aplicabilitate in toate ramurile industriale mari.

Grupul Interroll este furnizor global de solutii de manipulare a materialelor, cu sediul central in Elvetia. Compania a fost fondata in 1959, fiind listat pe SIX Swiss Exchange. Interroll furnizeaza integratorilor de sisteme si OEM-urilor o gama larga de produse si servicii, precum: role pentru conveioare, mai mult...

Loma Systems este cel mai mare furnizor de echipamente industriale pentru detectia metalelor si sisteme pentru cantarire in flux pentru industriile: alimentara si farmaceutica. 

Robopac este liderul mondial in ambalarea cu folie stretch, cu o productie de peste 5000 de echipamente pe an. Compania a dezvoltat urmatoarele tehnologii: robotul de ambalare, masa rotativa si brate rotative pentru incarcarea foliei stretch, echipamente orizontale de ambalare in folie stretch pentru produse cu forme diferite, masini de amabalare in folie shrink si masini de sigilat cutii cu banda adeziva. 

Robopac Sistemi este lider mondial in productia de sisteme automate pentru stabilizarea incarcaturilor paletizate folosind folia stretch, producand peste 500 de echipamente in fiecare an. Productia dezvolta urmatoarele tehnologii: mese, brate, inele rotative, masini orizontale de ambalare.

SATO ofera: echipamente pentru imprimare etichete, imprimante low-cost pentru capacitati mici de productie, imprimante portabile.

Smipack este o companie specializata in productia de echipamente manuale, semi-automate si automate pentru ambalare in folie termocontractibila, aplicatoare de manere, precum si echipamente pentru formarea, ambalarea si sigilarea cutiilor.

SOCO SYSTEM ocupa o pozitie de leader in domeniul productiei de echipamente si masini de ambalat si sisteme integrate de manipulare si ambalare, pentru liniile de productie.

Emerito este o companie care produce si distribuie utilaje industriale, specializată în soluții tehnologice avansate de ambalare a produselor alimentare și a conservelor.