În curs de procesare...

Service si Mentenanta

Departamentul Service MACH va ofera un pachet complet de servicii si mentenanta, conceput pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, cu scopul de a reduce costurile operationale, precum si a reduce numarul de opriri neplanificate.
Acest pachet se adreseaza tuturor sistemelor de marcare si inscriptionare de la Domino Printing dar si altor echipamentelor din portofoliul MACH. Experienta si pregatirea tehnica a echipei noastre de mentenanta permite rezolvarea cu succes a oricarei probleme aparute la echipamente. In egala masura oferim servicii de mentenanta preventiva, predictiva si suport telefonic 24h/24h - 0753.999.555.

CE ESTE MENTENANTA PREVENTIVA?
Mentenanta preventiva consta intr-un plan de actiuni de mentenanta, urmarind prevenirea caderilor, precum si a defectelor echipamentelor. Aceasta este proiectata sa asigure si sa mentina buna functionare a echipamentelor, prin inlocuirea componentelor uzate, inaintea defectarii lor. Sunt necesare verificari periodice, revizii partiale sau totale, la intervale specificate. Beneficii: siguranta crescuta in functionare, costuri scazute de inlocuire a echipamentelor, reducerea timpilor morti, management optimizat al inventarului de piese de schimb, cresterea confortului beneficiarului/producatorului.

CE ESTE MENTENANTA PREDICTIVA?
Acest tip de mentenanta reprezinta mijlocul de imbunatatire si crestere a productivitatii si a calitatii produselor, precum si a randamentului total al sistemelor de fabricatie si productie. Contribuie la determinarea conditiei echipamentelor in functiune, cu scopul predictiei precise a actiunilor de intretinere. Aceasta abordare are ca efect importante reduceri de costuri fata de cele privind actiunile de intretinere, aceasta desfasurandu-se in perioada functionarii echipamentelor, minimizand intreruperile sistemelor normale de operare.

Beneficiile pachetului de Service si Consumabile:
- Micsorarea downtime-ului;
- Eliminarea incidentelor tehnice si a defectiunilor majore a echipamentelor;
- Reducerea costurilor de intretinere;
- Reducerea costurilor de intretinere neplanificata;
- Reducerea stocului de piese de schimb;
- Optimizarea performantelor echipamentelor;
- Reducerea numarului de produse neconforme;
- Cresterea sigurantei in functionarea echipamentelor;
- Cresterea regimului de exploatare a echipamentelor;
- Îmbunatatirea performantelor tehnologice a echipamentelor.