În curs de procesare...

Cerneluri

Alegerea tipului de cerneala potrivit aplicatiei existente este un pas la fel de important ca alegerea printerului. Cerneala potrivita asigura nu numai calitatea mesajului printat, dar si performantele printerului. Cu un portofoliu de peste 150 cerneluri, Domino asigura solutia potrivita indiferent de aplicatie, de la conditii de temperatura si umiditate ridicate pana la conditii industriale grele, cu praf si temperaturi joase.

Beneficii:

Performanta si fiabilitate maxime

Cernelurile Domino sunt special concepute pentru a creste performantele si longevitatea printerelor Domino.

Adresabilitate catre o gama larga de aplicatii

Cernelurile Domino pot fi folosite pentru imprimare pe diverse suprafete precum plastic, metal, hartie, sticla, carton poros si direct pe produse alimentare. Sunt disponibile in diferite variante de culoare si pentru aplicatii speciale, precum cerneluri alimentare, vizibile in UV, rezistente la UV si termocromice.

Gama de cerneluri

Inscriptionare ink-jet continua
Diversele aplicatii industriale care presupun inscriptionare ink-jet continua au dus la dezvoltarea unei game largi de cerneluri care indeplinesc aceste cerinte. Cu o experienta de mai mult de 25 de ani in proiectarea si fabricarea printerelor, Domino UK detine expertiza necesara pentru a asigura functionarea aparatelor la potential maxim, prin gasirea cernelurilor adecvate.
Gama de cerneluri potrivita pentru aplicatii tip inscriptionare ink-jet continua contine 3 tipuri: Advanced, Specialist si Custom.

Advanced:
Gama Advanced este constituita din cerneluri cu intrebuintari generale, proiectate special pentru a asigura functionarea la nivel maxim a aparatelor din Seria A. Au timpi diversi de uscare, in functie de tipul de solvent utilizat. MEK este un solvent utilizat pe scara larga, in timp ce cernelurile pe baza de etanol sau acetona sunt potrivite pentru aplicatii speciale.

Specialist
Aceste cerneluri au caracteristici specifice. Includ cerneluri cu diferite culori, precum cerneala alimentara de culoare rosie folosita pentru inscriptionarea oualor, cerneluri vizibile in UV si cele sterilizabile cu abur.

Custom
Sunt cerneluri care pot indeplini cerintele speciale ale clientilor. Printre exemplele care se pot da in acest sens se numara cernelurile lavabile si cele stralucitoare de culoare alba.

Inscriptionare pe cutii
Datorita unei game variate de cerneluri, echipamentele din seria C pot inscriptiona pe foarte multe substraturi poroase precum gofraje, saci si tavite. Sunt cerneluri pe baza de solvent, apa si ulei ; pot fi de culoare rosie, albastra, verde si neagra.

Toate produsele Domino au fost proiectate special pentru a prezenta un grad inalt de usurinta in exploatare. Etichetarea de calitate, conform legislatiei in vigoare, asigura o usoara identificare a tipului de fluid. Ambalajele sunt extrem de sigure atat pe timpul transportului, cat si in cazul depozitarii si folosirii.
Garantia calitatii produselor Domino este certificarea ISO 9001:2000 si 14001:2004.