În curs de procesare...

Robotul ABB IRB 2600 este al doilea model din noua generatie de roboti ce beneficiaza de o precizie sporita si de o multime de noi capabilitati. Este un robot compact cu o sarcina utila ridicata. Constructia a fost optimizata pentru manipularea materialelor. IRB 2600 este disponibil in trei variante constructive, cu optiune pentru montare pe podea, perete, raft, plan inclinat si multe alte optiuni de configurare.

Reducerea duratei ciclului de manipulare

Datorita constructiei compacte si optimizate greutatea a fost redusa pana la 272 kg, permitand astfel reducerea duratei ciclului de manipulare cu pana la 25%. Software-ul de control al miscarii Quick-Move asigura cea mai ridicata acceleratie din clasa lui, impreuna cu cele mai ridicate viteze. Beneficiul este reprezentat de cresterea capacitatii de productie si productivitate ridicata.

Raza utila ridicata

Combinatia dintre raza utila ridicata si flexibilitatea la montare fac posibila utilizarea echipamentelor fara a interfera cu echipamentul auxiliar. Prin optimizarea pozitionarii robotului, veti beneficia de o productivitate sporita. Flexibilitatea la montare este de asemenea foarte utila atunci cand simulati cea mai buna pozitie pentru aplicatia dumneavoastra.


ROBO142EN_B_LR (625 Kb) [Descărcare]