În curs de procesare...

Robot ABB

Specificatii

Datorita designului de ultima generatie cu 4 axe, clientii se pot astepta la o masina rapida care combina o raza de actiune de 3,15 m cu o sarcina utila de 250 de kg, fiind ideal pentru paletizarea de saci, cutii, lazi si multe altele. In fapt, ABB si-a propus, cu ajutorul acestiu robot, sa-si consolideze pozitia de singur furnizor global de solutii automatizate ambalare si paletizare complete.

  • Fiabil - IRB 660 este considerat a fi mai rapid decat predecesorii sai. Motorul mai puternic si performanta miscarilor asigura timpi semnificativ mai mici ai ciclurilor de miscare.
  • Rapid - Soft standard de ambalare.
  • Precis - Repetabilitate remarcabila (± 0,03mm) si o foarte buna acuratete.
  • Puternic - Versiunea de mare viteza este capabila sa manevreze greutati de pana la 180 kg la viteza maxima si pana la greutati de 250 kg, sarcina utila, cu o raza de actiune de 3,15 m.
  • Robust - Designul compact si standardul IP 67 asigura o performanta constanta chiar si in cele mai dificile medii de lucru.
  • Versatil - Raza impresionanta de actiune ii confera robotului IRB 660 posibilitatea de a prelua produsele funizate de pana la patru benzi transportoare, de a servi doua stive de paleti, o magazie automata de paleti si poate alimenta cu produse pana la patru benzi transportoare. IRB 660 are versatilitatea necesara, raza de actiune si capacitatea de manevrare necesara pentru a face fata cu succes oricarei aplicatii de paletizare.

Pliant IRB 660 (142 Kb) [Descărcare]