În curs de procesare...

Ambalare orizontala/verticala - Flow pack - Crima Fast

 

CRIMA Fast:

  Cu CRIMA FAST, este posibila ambalarea (si in atmosfera modificata) a unei varietati remarcabile de produse pe un plan orizontal, vertical sau inclinat.

Aceasta masina de ambalat este similara masinii de ambalare flow pack, dar ceea ce o diferentiaza de concurenta este sistemul de ambalare patentat de Lorapack si productivitatea crescuta. Cu CRIMA FAST, de fapt, este posibil sa ambalam (inclusiv in atmosfera modificata) o varietate remarcabila de produse in plan orizontal, vertical sau inclinat. Un avantaj de neegalat, care le permite clientilor nostri sa foloseasca o singura masina pentru toate tipurile de ambalare.

O caracteristica care diferentiaza CRIMA FAST de CRIMA si EASY CRIMA este sistemul de inchidere prin sertizare. In primele doua, in timpul procesului cele doua placi incalzite sigileaza filmul si o lama il taie, produsul oprinduse de fiecare data. In schimb, cu CRIMA FAST, produsul continua sa avanseze in timp ce masina sigileaza si taie filmul.

Ca si celelalte, aceasta masina de ambalat va permite sa alegeti modul de lucru automata sau semi-automat.

    Accesorii:

  Optionalele CRIMA FAST sunt dispozitivele de injectare a gazului si spray-ul cu alcool, suportul pentru role personalizat (pentru filme cu o latime a filmului de peste 700 milimetri), dispozitivul pentru preincalzirea unei a doua perechi de roti, fotocelula bariera de citire incrucisata pentru toate masinile, dispozitiv care permite citirea automata a lungimii produsului. Alte echipamente disponibile la cerere sunt aplicatoare de etichete, imprimanta pentru data si lot, dozatoare volumetrice, cantare, mese rotative, conveioare.

    Caracteristici cheie:

Bobina de film

700 mm

Latime jgheab

350 mm

Inaltime cutit de sigilare

170 mm

Dimensiuni minime produs

10 x 10 x 10 mm (HxLxW)

Dimensiuni maxime produs

180 x ∞ x 300 (HxLxW)

Mod de calcul dimensiuni produs

2H+2W+40 mm = 700 mm max.

Productivitate

50 ppm

Dimensiuni masina

L: 2500 mm 
W: 1300 mm 
H: 1800 mm

Greutate masina

KG 550

Alimentare electrica

220 V – 50/60 HZ

Putere instalata

KW 3

    Video: 

Brosura Crima Fast - Masina de ambalat orizontal vertical flow pack (668 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro