În curs de procesare...

Aplicator de mansoane ALsleeve

Aplicatoarele din gama ALsleeve au fost proiectate pentru aplicarea mansoanelor termocontractibile pentru decor sau/ si pentru protectia capacelor produselor. Acest tip de protectie se foloseste cu precadere in industria alimentara, cosmetica si chimica.
Mansoanele sunt obtinute dintr-un tub continuu format din plastic termocontractibil (PET, PVC, polipropilena). Sunt formate intr-o rola care este taiata la o inaltime stabilita si aplicata pe produs.

ALsleeve T este un echipament doarte economic si se preteaza pentru aplicarea protectiilor pe capace din industria alimentara, cosmetica sau chimica.

Unitatea de comanda este controlata de un PLC a carui tastatura si ecran ii permit operatorului sa modifice cu usurinta parametrii de functionare al masinii.

Este echipat cu un cutit pentru taiere si un derulator de mare dimensiune ce poate derula role cu diametrul de pana la 400 mm.

Ca optional se poate echipa cu un dispozitiv de perforare longitudinal ce face mai usoara ruperea foliei de catre utilizatorul final. Viteza de productie este de maxim 80 pachete/ min.

In conditii speciale (productivitate si viteza mici), poate fi configurat sa aplice mansoane pentru tot produsul. Aceasta configuratie include, ca optional, si un perforator transversal facilitand desprinderea partii superioare de cea interioara, decorativa. ALsleeve T este de asemenea, compact, modular si flexibil putand fi cu usurinta integrat in linii de productie deja existente.

Pliant ALsleeve (1,217 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro