În curs de procesare...

Aplicator de etichete ALcode TS

Noul model numit ALcode TS include un panou de control separat unde este amplasat ecranul de control tactil prin care se pot modifica intuitive parametrii de functionare ai echipamentului.
 
Noul panou de control poate fi pozitionat sau orientat cu usurinta pentru a face confortabila pozitia pentru operator. Totodata intretinerea tehnica este simplificata deoarece toata electronica echipamentului este pozitionata in interiorul cabinetului de control.

Datorita noului ecran tactil, ALcode TS aduce noi caracteristici echipamentului traditional ALcode, facand mai usoara configurarea parametrilor.

Este posibila:
  • Configurarea ciclului de aplicare al etichetelor
  • Configurarea intarzierii de aplicare a etichetelor
  • Stocarea a 40 de formate diferite
  • Rezolvarea alarmelor cu resetarea display-ului
  • Schimbarea de la modul manual la cel automat
Dispozitivul de control Cand folosim un system print & apply, este mult mai usor sa comandam imprimarea etichetelor direct de la un printer decat sa fie amplasat un PC in unitatea de productie, unde este posibil sa fie praf si umezeala.

Astazi, acest lucru este posibil datorita COMPO, un dispozitiv de control dezvoltat de ALTECH ce face posibila controlarea imprimantelor de etichete direct din linia de productie. Un astfel de dispozitiv poate fi amplasat la capatul liniei, astfel putand comanda mai multe sisteme ALcode, atribuindu-le diferite mesaje pentru fiecare necessitate in parte. 

Daca este nevoie, ALTECH poate furniza pachete de software grafic pentru Windows, pentru design-ul si managementul etichetelor.

Pliant AlCode TS (7,424 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro