În curs de procesare...

Aplicator de etichete ALcode

ALcode – sistem imprimare si aplicare etichete autoadezive. Pot fi conectate la un calculator si pot aplica etichetele proaspat imprimate atat pe produse aflate in miscare cat si pe produse stationare.

Pentru imprimarea etichetelor, ALcode poate integra diferite tipuri de imprimante ale producatorilor SATO si ZEBRA care au dezvoltat o gama speciala pentru aplicarea automata a etichetelor; Rezolutie de 8 sau 12 pct cu viteza de pana la 300 mm/ sec.

In fiecare sistem de imprimare ALcode, mecanica, pneumatica si electronica au fost alese pentru a indeplini cerintele de functionare in mediul industrial si combina fiabilitatea, acesabilitatea si interfata prietenoasa pentru operator. A fost realizata o gama de aplicatii standard pentru versiuni diferite ale ALcode, capabile sa pozitioneze eticheta in orice pozitie si la orice viteza liniara.Urmatoarele solutii sunt disponibile:
  • Aplicarea etichetelor prin suflare, cu sau fara piston pentru etichetarea produselor aflate in miscare fara a le atinge
  • Aplicarea prin stampare pentru etichetare prin contact a produselor stationare inclusive in suprafetele adanci
  • Sistem de aplicare prin balansare pentru aplicarea etichetelor prin contact a produselor aflate in miscare
  • Brat rotativ pentru aplicarea etichetelor in partea din fata/ spate sau pe coltul produselor stationare sau aflate in miscare
Datorita flexibilitatii aplicatoarelor de etichete ALcode, MACH FTD este capabila sa dezvolte sisteme integrate de identificare al pachetelor cum ar fi cutii, baxuri sau paleti. Urmatoarele dispozitive sunt optionale si pot fi adaugate configuratiei standard pentru rezolvarea aplicatiilor specifice:
  • Scanner laser pentru controlul codurilor de bare
  • Multiple programe pentru aplicat etichete
  • Derulatoare ce permit role mai mari de etichete

Pliant AlCode (7,424 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro