În curs de procesare...

Aplicator de etichete ALline E

ALline E a fost configurat pentru a putea aplica 2 etichete pe produs, una in partea din fata si cea de-a doua in partea din spate. Echipamentul poate aplica etichete atat pe produsele eliptice cat si rectangulare din sticla, plastic, metal folosite cu precadere in domeniile: alimentar, farmaceutic, cosmetic sau chimic.  ALlineE poate fi echipat cu sistemele de distantare si manevrare a produselor folosite de ALlineC. De asemenea sisteme de stabilizare si orientare sunt disponibile pentru acest model.

Ca si configurare standard, ALline E include un sistem de ultima generatie care sincronizeaza toate elementele; nu numai ca permite ajustarea vitezei de aplicare prin reglarea unui singur potentiometru, dar asigura o etichetare de calitate inalta chiar si in ciclul de pornire/ oprire.

ALline poate fi configurat pentru a indeplini sarcini specifice cum ar fi: aplicarea mai multor etichete in zone diferite sau aplicarea etichetelor pe colturi pentru a preveni deschiderea acestora. Etichetarea produselor cilindrice instabile poate fi realizata cu ajutorul unui conveior orizontal cu role ce poate avea miscarea continua sau alternativa.

Cand sunt necesare viteze mari se pot monta pe echipament role mai mari de desfacere a etichetei ce pot functiona pana la 500 bucati / min. In configuratia Non – Stop echipamentul poate functiona continuu fara oprirea pentru schimbarea rolei de etichete, schimbarea se face in timp ce echipamentul functioneaza. Datorita modularitatii ridicate, echipamentele din gama ALline pot fi echipate cu o multitudine de dispozitive astfel ridicandu-le performantele:
  • Ajustare micrometrica pentru inclinarea capului de aplicare al etichetelor
  • Unitati de imprimare al lotului sau al datei
  • Detectarea etichetei pe produs, in lipsa acesteia produsul este rejectat

Pliant ALline E (654 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro