În curs de procesare...

Aplicator de etichete AlLine


Aplicator de etichete din seria ALline sunt sisteme automate in linie care pot fi configurate pentru etichetarea produselor cilindrice, eliptice sau rectangulare. Toate aplicatoarele de etichete din gama ALline au fost proiectate conform unor standarde foarte stricte de design care, in conformitate stricta cu reglementarile CE, fac fiecare echipament potrivit pentru cele mai grele conditii de lucru, garantand o pozitionare precisa a etichetei la fiecare aplicare. Cu viteze de operare foarte mari, echipamentele au, de asemenea, o interfata intuitiva pentru operator, permitand simpla pornire a echipamentului si schimbul rolei de etichete fara o pregatire laborioasa.

In detaliu, produsele ALline sunt proiectate avand la baza filozofia “built-in", care inseamna ca toate componentele sunt “incluse" in structura cabinetului, foarte bine protejate impotriva prafului, umezelii si lovirilor accidentale. Structura din otel inoxidabil este foarte robusta si poate fi integrata cu usurinta in liniile de productie deja existente.

Panoul de control este amplasat intr-o pozitie superioara, protejat de lichidele folosite la spalarea podelei. In configuratia standard, cabinetul de siguranta este optional, dar se poate integra perfect in structura de baza a aplicatorului.
 
Usile cabinetului sunt foarte ergonomice si reduc considerabil amprenta la sol. Sistemul de cabluri intern este dezvoltat pentru a permite curatarea cabinetului, asigurand totodata protectia.

Pliant ALLine (654 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro