În curs de procesare...

Aplicator de etichete AlStep

ALstep este un echipament compact ce intruneste toate cerintele de baza ale unui aplicator de etichete autoadezive si care poate fi integrat cu usurinta in liniile de productie deja existente.
Echipamentul ALstep se bazeaza pe o structura mecanica robusta si fiabila. Poate fi amplasat in zone cu acces restrans datorita rolei de etichete care este pozitionata in partea lateral a echipamentului; schimbarea rolei realizandu-se cu multa usurinta si rapiditate.Aplicatoarele din gama ALstep pot fi alimentate cu role de etichete autoadezive cu diametrul maxim de 300 mm ce ofera un timp indelungat de operare fara a fi nevoie de opriri dese ale echipamentului pentru schimb. Cutia de control, dotata cu ventilator face posibila functionarea echipamentului in cele mai grele conditii.

ALstep poate fi configurat standard in 2 versiuni: S si M, pentru latimi ale etichetei de 100 si 200 mm. Viteza maxima a derulatorului de etichete este de 30 m  min pentru versiunea S si 20 m/ min pentru versiunea M. Parametrii de functionare sunt introdusi de catre operator cu ajutorul unui ecran si butoate cu functii specifice. Acesti parametrii sunt retinuti de sistem cu ajutorul memoriei EPROM si nu se pierd atunci cand echipamentul este oprit.
Urmatoarele functii sunt disponibile pentru ALstep:
  • Ajustarea intarzierii de aplicare a etichetelor
  • Sistem automat de recuperare a etichetelor lipsa
  • Numarator de etichete aplicate
  • Alarma pentru semnalizarea sfarsitului rolei de etichete
  • Ajustarea vitezei derulatorului de etichete
Aditional, aplicatorul poate fi echipat cu o multitudine de elemente optionale:
  • Unitate de imprimare cu ribbon
  • Aplicarea etichetelor prin suflare
  • Senzor pentru detectarea sfarsitului rolei de etichete
  • Senzor pentru detectarea etichetelor transparente
ALstep poate fi special configurat pentru versiunea E (economic) si poate fi folosit pentru aplicarea etichetelor cu latimea de 100 mm si viteza de aplicare de pana la 15 m/ min. Este ideal pentru aplicatiile unde costul redus este foarte important. Alimentarea cu etichete este controlata de un motor, iar panoul de control face posibila configurarea parametrilor de funtionare. Este dotat si cu senzor pentru detectarea rolei de etichete sau detectarea ruperii benzii de etichete. Ca optional se poate dota cu sensor pentru detectarea etichetelor transparente.

Pliant Alstep (2,682 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro