În curs de procesare...

Aplicator de etichete Domino Seria M pentru paleti

Flexibil, fiabil si usor de folosit, asigura productivitate maxima indiferent de conditiile de mediu -  pentru o perioada indelungata.

O data cu cresterea solicitarilor pentru echipamente cu eficienta si productivitate ridicate, a crescut si nevoia de sisteme automate de etichetare paleti. Aplicatorul de etichete pentru paleti Domino M220 ofera o gama larga de caracteristici inglobate in doua incinte, de aluminiu sau de otel inoxidabil. Livreaza o solutie de operare flixibila, fiabila si usor de operat pentru a asigura productivitate maxima pentru  o perioada indelungata, chiar si in cele mai dure conditii. Multumita design-ului inovative aplicatorul poate fi configurat cu usurinta pentru aplicare pe o latura sau  pe doua laturi, oferind posibilitatea de a indeplini cerintele actuale cat si pe cele viitoare. Construit pentru a face fata provocarilor!

 Aplicatorul de etichete pentru paleti Domino M220 are o constructie compacta si modulara pentru utilizare interioarul liniei de productie fiind astfel foarte usor de integrat. Poate aplica automat 2 etichete pe laturi adiacente ale fiind necesara o singura oprire a paletului conform standardelor GS1. Daca este necesar poate fi configurat pentru aplicarea unei singure etichete la oprirea paletului. Toate industriile prezinta solicitari diferite iar aplicatorul Domino M220 este contruit pentru a face fata cu brio acestei provocari. Datorita constructiei robuste poate opera fara probleme in orice industrie. Pentru clientii cu solicitari speciale precum cei din industria alimentara si a bauturii, incinta din otel inoxidabil este alegerea ideala pentru protectie si durabilitate maxima.

Pliant Domino Seria M pentru paleti (841 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro