În curs de procesare...

Aplicator de etichete Domino Seria M

Aplicatoarele Domino reprezinta sisteme modulare print & apply, oferind solutii eficiente si posibilitatea unor nenumarate configuratii.

 Sistemele de imprimare si aplicare a etichetelor oferite de MACH FTD in parteneriat cu Domino asigura o gama de produse pentru transfer termic, atat echipamente functionale pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, inclusiv versiuni manuale, portabile.  Solutiile oferite acopera echipamente de printare si aplicare a etichetelor prin lipire la cald sau suflare, pe orice partea produsului (fata, spate, lateral, colt, de jur imprejur etc).

Indiferent daca aveti nevoie de un sistem de sine statator sau o solutie mai complexa pentru integrarea in linia de productie, Domino Seria M ofera cea mai buna solutie de printare si aplicare etichete. Compact, fiabil si usor de folosit,  Domino seria M ofera codificare constanta alaturi de schimbare rapida a consumabilelor pentru a asigura productivitate maxima ce indeplineste nevoile dumneavoastra de productie.

Usurinta in utilizare - Gama extinsa de aplicatoare include scriere directa pe etichete termice (fara ribon) si termotransfer cu posibilitate de montare atat pe partea stanga cat si pe dreapta rezultatul fiind cea mai completa solutie de etichetare.

Modularitate - Constructia modulara a aplicatoarelor Domino seria M asigura ca solutia pe care o oferim este adaptata nevoilor dumneavoastra. Suplimentar va oferim o gama variata de configuratii standard, pentru o decizie mai usoara si integrare rapida.

Flexibilitate  - Tehnologia unica asigura ca se pot folosi materiale si dimensiuni diferite evitand schimbarile dese ale etichetelor.

 

Pliant Domino Seria M (841 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro