În curs de procesare...

Aplicator de etichete pentru paleti ALcode P

O versiune specifica ALcode P reprezinta ultima evolutie ALTECH pentru masini de aplicat etichete pe paleti.

Sistemul este capabil sa imprime si sa aplice etichete format A5 pe 2 parti adiacente ale paletului (de obicei partea din fata si lateral) in concordanta cu standardul EAN 128, oferind fiabilitate ridicata. Calitate inalta pentru intreg procesul de imprimare si aplicare, viteze de pana la 120 de paleti/ ora. Acest sistem de imprimare si aplicare al etichetelor reprezinta realmente o evolutie in domeniul aplicatoarelor de paleti.

Structura externa a masinii a fost recent redesenata si este mai ergonomica datorita unitatii de control integrate in cabinetul de protectie. Ca optional poate fi dotat cu touchscreen ce permite cu usurinta introducerea parametrilor de functionare.

ALTECH pune la dispozitie 2 modele pentru aplicatii diferite:
  • Primul applicator este traditional ALTECH cu doua axe ortogonale si pot aplica etichete pe doua parti (fata + spate) sau trei parti ( fata + lateral + spate) ale paletului. Un astfel de applicator ce poate aplica etichete pe paleti de diferite marimi si in timp real este unul clasic ALTECH si sutele de echipamente deja instalate arata versatilitatea si fiabilitatea in cele mai diferite aplicatii si medii de lucru.
  • Al doilea model a fost construit “de la zero" de la o idee originala a inginerilor ALTECH sa ofere o solutie simpla si economica de aplicare a etichetelor pe paleti. Acest sistem este capabil sa aplice doua etichete (fata + latera) fiind capabil sa aplice etichete pe paleti cu forme neregulate.
Ambele aplicatoare pot aplica etichete pe partea din fata si spate a paletului cu o singura oprire. Daca etichetarea nu s-a realizat corespunzator, scannerul cu care este dotat echipamentul comanda repetarea procesului de aplicare.

Pliant AlCode P (4,977 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro