În curs de procesare...

Cerneala Domino Vs. Cerneala Compatibila Domino

12.06.2014

Cerneluri Domino UK (originale) vs. cerneluri alternative


Cât de sigură este cerneala pe care o foloseşti pentru imprimanta industriala? 
Este în concordanţă cu legile şi regulile de siguranţă pentru operatori şi pentru mediu?

Domino UK este producător şi dezvoltator de cerneluri, într-o gamă variată, pentru sistemele de inscripţionare. Acestea sunt în concordanţă cu echipamentele produse de Domino şi asigură performanţă optimă. Cerneala potrivită asigură calitatea mesajului printat, precum şi buna funcţionare a sistemului de inscripţionare cu jet de cerneală.

Cernelurile sunt folosite pentru inscripţionarea pe diferite suprafeţe precum: plastic, metal, hârtie, sticlă, carton, folia produselor alimentare etc. Cerneala este marcă înregistrată şi este realizată conform specificaţiilor echipamentelor produse de companie. Domino UK investeşte continuu în cercetare şi există proceduri de testare şi validare prin care compania asigură compatibilitatea consumabilelor cu legile şi regulile de siguranţă pentru operatori şi pentru mediu. Printre aceste reguli de siguranţă amintim faptul că cerneala a trecut testele de siguranţă a companiilor aeriene, precum şi aprobarea pentru autenticitate de la protecţia consumatorului din Londra, pentru marcare pe folia alimentelor.
 
Domino are un portofoliu de peste 150 de cerneluri cu proprietăţi diferite: cerneluri pentru generarea codurilor fluorescente, vizibile în UV, cerneluri pentru marcarea pe ouă, pe sticlele returnabile, cerneală galbenă opacă pentru diferite coduri inscripţionate, alcalin-solubile, rezistente la UV, termocromice etc. Compania asigură soluţia potrivită pentru inscripţionare, indiferent de aplicaţie, de la condiţii de temperatură şi umiditate ridicate până la condiţii industriale grele, cu praf şi temperaturi joase. Cernelurile de la Domino au obţinut acreditare ISO 9001 şi ISO 14001.
 
Utilizarea cernelurilor neacreditate poate duce la:
  • Distrugerea componentelor imprimantei, implicit, schimbarea ei;
  • Întreruperile neprevăzute în procesul de imprimare (cernelurile alternative au o calitate inferioară, lucrează pe un spectru redus de temperaturi şi au vâscozităţi diferite)
  • Creşterea numărului de intervenţii şi scăderea productivităţii totale;
  • Pierderea garanţiei echipamentelor
  • Probleme cu autorităţile competente prin lipsa certificatelor de calitate pentru cernelurile alternative.
Mach FTD este unuicul importator, distribuitor si integrator al imprimantelor si sistemelor industriale de marcare Domino Printing. Avem o experienta de peste 25 ani in domeniul marcarii alaturi de Domino Printing, timp in care am reusit performanta de calificare optima si specializare a ofertei.