În curs de procesare...

Cantar Draglink pentru conserve, borcane si sticle

Proiectat pentru a fi integrat în procesul de producție pentru a se asigura că greutatea produsului respectă legislația, modelul CW3 Draglink este destinat produselor ambalate în cutii, borcane sau sticle, cu o greutate de până la 6 kg.

Sistemul complet este disponibil cu specificații cum ar fi BRC, IFS și Retail, și poate fi aprobat si pentru OIML R51 și MID (EC TAC).Toate sistemele sunt completate cu o modalitate de autocorecţie a greutății medii pentru a ajuta la respectarea legislației in vigoare.Masina de verificare Loma CW3 Draglink include motoare fără perii și conveioare transportatoare proiectate pentru funcționare fiabilă 24/7.

Configurare rapidă, simplă și precisă - introduceți detalii despre produs, inițiați setarea și treceți un pachet de mai multe ori, iar cantarul CW3 este setat automat și este gata de utilizare.
Economie prin reducerea risipei  -  folosind o tehnologie de încărcare foarte fiabilă, modelul CW3 vă oferă citiri exacte, reducând în același timp la minim risipa de produse
Biblioteca de configurari produse - echipamentul poate retine pana la 500 de setari de produse astfel incat dvs. sa economisiti timp la cantarirea produselor cu greutati variabile.

Cantar Draglink (1,084 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro