În curs de procesare...

Cantar in flux Loma CW3 pentru greutati mari

Cantar in flux Loma CW3 Heavy Weigh este conceput pentru integrarea in procesul de producție. Este potrivit pentru produse precum pungi mari și cutii de până la 60 kg.

Sistemul complet este disponibil cu specificații tip BRC, IFS & Retail, și poate fi aprobat pentru OIML R51 si MID (EC TAC). Toate sistemele sunt completate cu corecția automată a greutății medii pentru a ajuta la respectarea legislației privind greutatea.Masina de verificare Loma CW3 include motoare fără perii si componente transportate, proiectate pentru funcționare fiabilă 24/7.

Configurare rapidă, simplă și precisă - introduceți detalii despre produs, inițiați setarea și treceți un pachet de mai multe ori, iar setul CW3 este setat automat și este gata de utilizare pentru greutăți medii sau medii.
Economie prin reducerea risipei - folosind o tehnologie de încărcare foarte fiabilă, modelul CW3 vă oferă citiri exacte, reducând în același timp la minim risipa.
Biblioteca de configurari produse - echipamentul poate retine pana la 500 de setari de produse astfel incat dvs. sa economisiti timp la cantarirea produselor cu greutati variabile.

Loma CW3 - greutati mari (996 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro