În curs de procesare...

Cantar in flux Loma CW3 pentru greutati mici si medii

CW3 Light to Middle Range este un cantar in flux ideal pentru produse cum ar fi alimentele convenționale, pungile și alimente preparate de până la 12 kg. Sistemul a fost conceput pentru a putea fi integrat in linia de productie pentru cantarirea alimentelor conform legislatiei in vigoare.

Sistemul de cantarire in flux este complet, fiind echipat pentru respectarea standardelor de retail, BRC, IFS, dar poate fi actualizat pentru a respecta si OIML R51 si MID (EC TAC). Echipamentul este dotat cu motoare fara perii si conveioare proiectate pentru funcționare 24/7.

Configurare rapidă, simplă și precisă - introduceți detalii despre produs, inițiați setarea și treceți un pachet de mai multe ori, in zona dedicata cantaririi. Configurarea se preia automat de catre sistem si poate fi folosit pentru greutati medii.
Economie prin reducerea risipei - folosind o tehnologie de încărcare foarte fiabilă, modelul CW3 vă oferă citiri exacte, reducând în același timp la minim risipa de produse.
Biblioteca de configurari produse - echipamentul poate retine pana la 500 de setari de produse astfel incat dvs. sa economisiti timp la cantarirea produselor cu greutati variabile.

Cantar in flux Loma CW3 (1,162 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro