În curs de procesare...
Proiectat pentru a fi integrat în procesul de producție pentru a asigura că greutatea produsului respectă legislația, cântarul CW3S este proiectat pentru produse ambalate și infoliate sub 3 kg.

CW3S este un sistem cu numar fix de 3 conveioare, constând dintr-un conveior de alimentare de 400 mm, un spatiu propriu-zis de cantarirede 400 mm şi 600 mm conveior de evacuare. Banda are laţimea de 300 mm și este însoțita de un “cos de gunoi” mobil si acoperit, prevazut cu senzor care anunta umplerea lui.

Sistemul compact pentru spatiu optim - modelul CW3S are la baza experiența Loma în sistemele de inspecție din industria alimentara. Ofera protecție CCP accesibilă pentru cea mai mica amprenta la sol posibila.

Economie prin reducerea risipei  - folosind o tehnologie de încărcare foarte fiabilă, modelul CW3 vă oferă citiri exacte, reducând în același timp la minim numarul produselor care trebuie aruncate.

Operare simplă cu ecran tactil, color - interfata simpla cu pictograme, complet tactila, controlul ierarhic cu parole si posibilitatea verificarii istoricului fac ca operarea sa fie la indemana oricui.

Cantarul Loma CW3S Compact (1,162 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro