În curs de procesare...

Comunicam lucrurile bune

05.09.2014

Comunicăm lucrurile bune:

Am lansat noua versiune a site-ului www.mach.ro

Oferim o interfață grafică mai atractivă, o structură mai simplă de accesat, o navigare mai ușoară și, totodată, o nouă imagine a companiei care marchează o etapă importantă în dezvoltarea noastră.

Portocaliul intens reprezintă căldură, loialitate, rezonanță, avânt, entuziasm, creativitate și talent iar culoarea gri exprimă confort, siguranță, fiabilitate, înțelepciune și maturitate. Toate aceste lucruri ne definesc! Transmitem faptul că suntem o firmă matură, activăm pe piața din România de 20 de ani iar cel mai important atu îl reprezintă seriozitatea muncii noastre. Dovada stă în echipamentele vândute și în soluțiile integrate la cele mai mari companii din țară.Prin lansarea noului site am creat un punct de informare cât mai complet pentru toți cei interesați de echipamentele și soluțiile noastre.

Orice persoană care acceseaza site-ul va găsi informații referitoare la produsele, echipamentele și soluțiile pe care le oferim, informații despre furnizori, ultimele știri din media, precum și participarea la evenimente, organizarea de Roadhsow-uri și conferințe, etc.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape!

Cu voi, împreună!

Echipa Mach