În curs de procesare...

Depaletizatoare SMA

Depaletizatorul SMA de la Mach FTD, ideal pentru producătorii de conserve care doresc creșterea eficienței și productivității liniei de producție cu până la 50%.

Depaletizator Emerito SMA -  Soluție eficientă pentru depaletizarea recipientelor rigide

Depaletizatorul Emerito SMA este o soluție eficientă pentru manipularea recipientelor rigide goale, precum borcanele, cutiile sau sticlele, care sunt deja paletizate. Scopul principal este să le alinieze perfect și să le transporte corect către linia dvs. de producție de conserve. De asemenea, acest echipament poate fi utilizat la capătul liniei cu recipiente pline pentru a le alinia și a le direcționa către zona de marcare și etichetare a loturilor.

Caracteristici

  • Adaptabilitate totală: Creat intr-o gamă variată de opțiuni, modele și variante, ceea ce permite adaptarea flexibilă la cerinţele unice ale instalațiilor și producției dvs.
  • Depaletizare strat cu strat: Echipamentul funcţionează cu un sistem de depaletizare prin măturare carteziană, asigurând o manipulare precisă strat cu strat. Acesta include, de asemenea, o masă de acumulare şi benzi de ieşire pentru a aşeza recipientele în linie, unul câte unul.
  • Automatizare avansată: Permite eficientizarea sistemului de depaletizare prin integrarea unor opțiuni precum încărcarea automată a paleţilor înainte de depaletizare, îndepărtarea automată a separatorilor între straturi și ieșirea automată a paleţilor goi.
  • Sistem de curățare opțional: Se poate integra un sistem de coborâre a containerelor la înălțimea liniei de lucru, care poate include o funcționalitate de curățare a interiorului acestor containere utilizând tratamente cu apă, aer şi/sau abur, în funcţie de necesități.

Beneficii

  • Reducerea timpului și a costurilor de producție: Depaletizatorul SMA vă permite să optimizați procesele și să faceți producția de conserve mai eficientă ca niciodată.
  • Creșterea eficienței și productivității: Depaletizatorul SMA vă ajută să creșteți eficiența și productivitatea liniei dvs. de producție.
  • Îmbunătățirea siguranței și igienei: Depaletizatorul SMA vă ajută să îmbunătățiți siguranța și igiena în producția de conserve.

Modele disponibile

  SMA - 100 SMA - 250 SMA - 500
Recipiente Borcane, cutii, PET, sticle, etc.
Cantitate 1 layer / min. 1,5 layers/ min. 5 layers/ min.
Optional Eliminarea automată a straturilor de carton. Îndepărtarea automată a straturilor de carton. Încărcarea automată a celui de-al doilea palet. Descărcarea containerelor - sistem de suflare.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta mașina noastră de depaletizare să vă îmbunătățiți producția de conserve.

depaletizator Emerito SMA

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro