În curs de procesare...

Detectie X-Ray

30.04.2020

Detectie X-RAY


Detectarea cu ajutorul razelor X este o metodă de inspecție în rapidă creștere folosită în fabricile de producție a alimentalor și oferă nu numai siguranță mai mare, dar și o protecție a brand-ului. Funcționând în baza filosofiei LOMA „Proiectat pentru a supraviețui”, echipamentele noastre sunt construite în jurul unor valorilor cheie pentru industria alimentară.

Siguranta - oferă siguranță pentru consumatorul final.
Durabilitate - Sisteme robuste, solide și fiabile, concepute special pentru orice mediu de producție alimentară.
Flexibilitate - Capabil sa se adapteze la un numar foarte variat de produse (inghetate, uscate, umede, lichide, fierbinti), cat si la medii de productie dure.
Utilizare simpla - Funcționare ușoară, prietenos cu mediul inconjurator, ajuta la minimizarea costurilor de intretinere.

În plus față de inspecția contaminanților metalici, sistemele cu raze X asigură detectia materialelor plastice, osoase, a sticlei, a pietrei din produsele alimentare, precum și capacitatea de a detecta contaminanții metalici în produse cu folie sau ambalaje metalice.

De aproape 20 de ani, LOMA SYSTEMS® dezvoltă tehnologii cu raze X pentru inspecția alimentelor. Cu o bogată experiență acumulată din multe instalații din întreaga lume cu producători, atât mari cât și mici, LOMA a introdus a cincea generație de sisteme cu raze X, seria X5.

Gama X5 vine completă cu ecran tactil color, acces cu parolă pe mai multe niveluri de operare; Echipamentul stochează date cu evenimente pentru trasabilitate, optimizare de imagine și multe altele.

De ce să folosiți tehnologia X-Ray?
Inspecția cu raze X devine rapid metoda preferată pentru detectia contaminanților in fabricile care operează la standarde inalte de siguranta ale retailerilor și pentru cei care doresc să ofere cea mai inalta protectie pentru brand-ul lor.

Sistemele de inspecție cu raze X oferă o gamă largă de beneficii, inclusiv:


Detectie asupra unui game mult mai mare de contaminanți
• Detecție excelentă a metalelor feroase, neferoase și a oțelului inoxidabil
• Detectie buna a sticlei, a oaselor, a ceramicii, a pietrei, a materialelor plastice dense și a aglomerărilor de produse și a altor corpuri străine, în funcție de densitățile relative ale contaminanților

Poate inspecta în mod fiabil produsele din tăvi de aluminiu sau ambalaje din folie metalizată
• Poate detecta oțel inoxidabil și neferoase în produsele alimentare ambalate în folie metalică sau în tăvi de aluminiu fără nicio interferență din partea ambalajului.


Verificați integritatea produselor scanate
• Sistemele cu raze X pot inspecta simultan integritatea produsului, care include articole lipsă, produse în exces (în număr de volum) și cântărire x.


Varietate de echipamente:

 

Detector cu raze x compact: Loma X5c Detector cu raze X pentru econimie de spatiu: Loma X5 Space Saver
Detector Loma x Loma x5 Space Saver
Detector cu raze x si rejectie automata: Loma X5 Pack Sistem combinat: cantar in flux + detector cu raze x si rejectii automate
   

Detector cu raze x pentru produse de tip “pasta” precum carne, sosuri, lactate etc. Loma X5 Pipeline

Detector cu raze X pentru produse mari precum cutii, tăvi. Loma X5 XL800