În curs de procesare...

Gama i-Tech asigura randamentul ridicat al investitiei. Domino A520i consolideaza pozitia Mach FTD oferind inscriptionare la cele mai inalte standarde.

Imprimante cu jet continuu de cerneala fiabile si versatile – pot fi integrate in linia dumneavoastra de productie acolo unde si cand este necesar. Constructia flexibila permite montarea panoului de control separat de imprimanta pentru a corespunde mediului de lucru. A520i este construit sa reziste cu usurinta la spalari frecvente datorita otelului inoxidabil 316.

Fiabilitate ridicata datorita sistemului intern de racire al fluxului de aer. Acesta mentine imprimanta racita corespunzator si partea electronica sigilata (IP66), oferind astfel toate conditiile necesare pentru a asigura un flux neintrerupt al productiei.

Sistemul de cerneala unic  i-Tech ce nu necesita service continua sa ofere consum minim de make-up, reducand astfel costurile si interventia operatorilor. 

Viteza ridicata - Folosind capul de printare special XS, se poate obtine o viteza de 17m/s,  font din 5 puncte si caractere cu o latime de 5mm. 


Pliant Domino A520i (13,610 Kb) [Descărcare]