În curs de procesare...
Face parte din gama de baza a seriei Ax  pentru mediile industriale. Este echipata cu Touch Screen, cerneala i-Techx, sistem electronic complet reconfigurat, fata de seriile anterioare si cap de printare i-Pulse.
Este usor de folosit, iar pentru performanta optima este necesara doar asigurarea consumabilelor (filtru de aer, cartus de cerneala, cartus de solvent, modul i-Tech). Alimentarea consumabilelor este facila datorita sistemului de identificare automata a cartuselor prin senzori RFID si calculare preventiva a consumurilor imprimantei (semnalizare cu galben).
Beneficii principale:
• Tehnologia i-Pulse (Continous Ink Jet) asigura folosirea inteligenta a cernelei, acuratete a marcarii si castig de viteza de executie;
• Carcasa cu un grad de protectie IP55;
• Tehnologia i-Techx permite configurari adaptate nevoilor clientilor si conectare facila la alte echipamente;
• Tehnologia CleanFill asigura o inlocuire curata si facila a consumabilelor;
• Software Domino tip QuickStep care permite configurare avansata a touchscreen-ului prin intermediul plug-urilor si a adurilor disponibile la instalare sau actualizari ulterioare.
Capabilitatile sale tehnice si de soft ii permit o arie vasta de printare pe aproape orice tip de substrat (sticla, metal, plastic, hartie, etc.).


Ax150i (1,221 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro