În curs de procesare...
Centrul motor al solutiilor de imprimare puse la dispozitie de Domino este reprezentat de Editorul GT, controlabil si de la distanta.

Sistemul de control este format dintr-un PC, ce faciliteaza manipularea datelor si care poate controla mai multe tipuri de imprimante Domino: BitJet, seria A, Seria K etc. Prin intermediul Editorului GT, pot fi de asemenea controlate mai multe echipamente ale sistemului de printare:
  • Camere video
  • Cititoare coduri de bara
  • Senzori
  • Shaft encodere
  • Benzi transportoare
  • Stackere etc
Pentru aplicatiile de mesaje late, prin compunere, controllerul Editor GT simplifica configurarea acestora.

Setarea productiei
In comparatie cu modalitatile traditionale de inscriptionare a numerotarii secventiale, MACH FTD va poate ajuta sa realizati acest lucru prin configurare electronica a mai multor unitati, in cateva secunde, fara a mai fi necesare alte interventii. Astfel, eficienta productiei este sporita cand sarcinile atribuite si loturile de produse se interschimba. Pentru cerinte de numerotare mai complexe riscul de eroare se poate redue simplificand setarile de la punctul de control central.

Editor GT este compatibil cu multiple solutii integrate in linia dvs de productie pentru marcarea codurilor de bare standard, coduri 2D, cititoare RFID, OCR etc.

Managementul bazei de date - Fisierele de date pot fi utilizate in diverse formate. Inainte de imprimare, datele sunt afisate operatorului pentru verificare.

Interfata - 
Datele pot fi furnizate extern sub forma unui fisier de date, apoi formatate pentru imprimare, sau pot fi generate utilizand Editor GT. Pentru aplicatiile de numerotare personalizata, operatorul este ghidat prin procesul de configurare cu reprezentarea grafica a machetei, prin intermediul unei pictograme

Brochure (581 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro