În curs de procesare...
Functii
Echipament adecvat pentru umplerea manuala a recipientelor goale din sticla / metal / PET cu produse solide precum legume (anghinare, ardei, masline, ciuperci, rosii uscate, capere, legume mixte etc.), fructe (salata de fructe, cirese, piersici, etc.), file de peste etc. pentru capacitati de iesire mici si medii.

Acest tabel este solutia ideala pentru capacitati de iesire mici si medii si este de obicei conectat la modul de umplere cu vid. LV2 pentru lichide sau la Monobloc in versiunea echipata cu unitate de umplere cu vid pentru lichide (ulei, otet, sirop etc.) + unitate de acoperire.
Caracteristici constructive
Cadru din otel inoxidabil AISI 304 cu picioare de sustinere reglabile pe inaltime.
Doua rezervoare de izolare a produselor (lungime = mm 3.000 fiecare) cu o tabla de otel perforata detasabila pozitionata pe fundul lor.
Doua conveioare din otel inoxidabil instalate in centrul mesei si actionate de un motor cu turatie variabila (unul pentru alimentarea recipientelor goale provenite de la suflanta sau de la o masa de alimentare motorizata si celalalt pentru transportul recipientelor umplute la masina de umplut cu vid) .
Tablou electric de control din otel inoxidabil.

La cerere, masina poate fi livrata cu masa de alimentare cu recipiente goale din otel inoxidabil AISI 304 (diam. 1.000 mm) cu plan rotund din material plastic (polietilena).
Date tehnice
Putere instalata: kW 0,74
Lungime: 5.500 mm
Latime: 1.350 mm

Masini de imbuteliat alimente (3,552 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro