În curs de procesare...

Echipament automat pentru printare și aplicare etichete

27.11.2014

Echipament automat
PENTRU PRINTARE ȘI APLICARE ETICHETE
Vă prezentăm un echipament de inscripționare și aplicare automată de etichete pe cutii și baxuri destinat industriilor alimentară, cosmetică, chimică și farmaceutică, acolo unde există ambalare la cutie sau bax. 
Echipamentul se instalează pe banda de ieșire din echipamentul de ambalare, acolo unde cutiile sau baxurile sunt transportate pe un singur rând.
Brațul de aplicare este capabil să facă aplicarea pe partea frontală a pachetului, la o productivitate de aproximativ 40 de etichete/minut.
Soluția prezentată poate printa atât etichete pre-imprimate, precum și date, serii, coduri de bare sau printare pe toată suprafața etichetei.
Este posibilă și imprimarea datelor variabile dintr-o baza de date de tip excel.Echipamentul integrează capul de etichetare ALritma M cu kit de imprimare de tip SATO sau alte imprimate OEM. Brațul de
aplicare este de tip rotativ AC04 proiectat pentru etichetarea în mișcare a pachetelor, în vederea obținerii unor viteze de lucru
superioare.

Pentru a vizualiza prezentarea 3D a echipamentului vă rugăm click aici 

Pentru a vizualiza echipamentul în funcționare pe youtube vă rugăm click aiciPentru mai multe detalii despre echipamentele și soluțiile pe care le oferim vă rugăm să contactați specialiștii Mach.