În curs de procesare...

Echipamente de spalare pentru recipiente goale - Eficiență și fiabilitate


Descoperiți echipamentele de spălarede specializate pentru curățarea recipiențelor goale utilizate în industria alimentară, indiferent de materialul acestora: plastic, metal sau sticlă.


Beneficii Cheie:


Automatizare avansată: Realizat din oțel AISI 316L premium, sistemul de spalare de la Emerito automatizează procesul de spălare fără necesitatea unor instrumente suplimentare. Rezultatul? Creșterea semnificativă a capacității de producție și eficiență sporită a personalului, aducând un imediat avantaj competitiv.


Durabilitate excepțională: Materialele de calitate și finisajele incontestabile asigură o durată de viață lungă chiar și în medii de lucru solicitante.


Mentenanță redusă: Conceptul modern de fabricație simplifică întreținerea, garantând performanțe superioare pe termen scurt și lung.


Modularitate Avansată: Echipamentul este ușor adaptabil la nevoile dvs. Puteți alege între sisteme de igienizare, suflare, clătire sau aburire, sau combinații ale acestora.

Automatizați spălarea Rrecipientelor și optimizați producția!


Descoperiți gama de modele:

  U1 U2 U2-SP Universal
Recipiente Borcane, cutii, PET, sticle, etc.; orice format si marime
Capacitate Până la 40 recipiente/min. Până la 150 recipiente / min. Până la 200 recipiente/ min. Până la 2600 recipiente/ min.
Versatilitate Necesitatea confirmării formatului. Toate containerele fără instalarea de elemente suplimentare; ajustare ușoară a formatului prin deschiderea benzilor laterale. Reglare ușoară pentru schimbarea diferitelor formate. Toate containerele fără instalarea de elemente suplimentare.
Reglare ușoară pentru schimbarea diferitelor formate.

 

Cu mașinile noastre de spălare, puteți aduce un nivel superior de eficiență și calitate procesului de producție.

 

echipament de spalare  pentru recipiente goale

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro