În curs de procesare...

Echipamente monobloc de umplere

Monoblocurile de umplere fac parte din Divizia de Ambalare Mach FTD. Acestea reprezintă un sistem de îmbuteliere ce conține mai multe echipamente destinate îmbutelierii și care sunt integrate/încapsulate în același cadru. De obicei, un monobloc de umplere presupune un echipament de umplere și un echipament de căpăcire/dopuire.

Mach FTD oferă monoblocuri de umplere Tirelli:

 

  • Echipamentele monobloc cu mișcare continuă MAXIMA combină un sistem de umplere liniar cu un sistem de căpăcire rotativă. Sticlele sunt transportate de un șnec în timpul umplerii, direcționându-le către roata stea care le alimentează în mașina de căpăcire.
    Unitățile monobloc MAXIMA oferă o soluție de economisire a spațiului și pentru viteze medii-mari.
  • Echipamentele de mișcare alternativă monobloc TIRELLI SIGMA implica un echipament rotativ de umplere și un echipament rotativ de căpăcire în interiorul aceleiași roți stelare. La ieșirea din monobloc se poate adăuga un alt echipament pentru pus capace de tip trigger/pompiță/pulverizator. Utilizarea unei mișcări alternative oferă o soluție extrem de flexibilă pentru economisirea spațiului pentru producțiile mici până la medii.

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro