În curs de procesare...

Imprimantă cu cerneală termică Domino G50i

Codificare ușoară și eficientă pentru ambalaje primare și secundare

G50i este o imprimantă cu cerneală termică (TIJ) entry-level, concepută pentru a simplifica și a eficientiza procesul de codificare a ambalajelor primare și secundare. Este ușor de instalat și utilizat, oferind o imprimare de înaltă calitate pe o varietate de substraturi.

Caracteristici cheie

  • Ușor de instalat: G50i este o soluție plug-and-play care poate fi instalată fără cunoștințe tehnice.
  • Ușor de utilizat: G50i are un ecran tactil color de 5 inchi care face ca configurarea și utilizarea să fie simple.
  • Performanță fiabilă: G50i oferă o imprimare de înaltă calitate, clară și precisă, chiar și la viteze mari.
  • Compatibilitate cu o varietate de substraturi: G50i poate imprima pe o varietate de substraturi, inclusiv hârtie, carton, plastic și metal.
  • Cerneluri dezvoltate de Domino: Cernelurile Domino sunt concepute pentru a oferi o imprimare de înaltă calitate, cu contrast ridicat și timpi de uscare scurți.

Aplicații

G50i este potrivit pentru o varietate de aplicații de codificare a ambalajelor, inclusiv:

  • Codificarea loturilor și a datelor: G50i poate fi utilizat pentru a codifica informații precum loturile, datele de expirare și codurile de bare.
  • Codificarea logo-urilor și a textului: G50i poate fi utilizat pentru a imprima logo-uri, text și alte informații pe ambalaje.
  • Codificarea informațiilor de urmărire și localizare: G50i poate fi utilizat pentru a imprima informații de urmărire și localizare pentru a ajuta la urmărirea produselor pe parcursul lanțului de aprovizionare.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care imprimanta cu cerneală termică Domino G50i vă poate ajuta să vă îmbunătățiți eficiența liniei de producție și să vă asigurați că produsele dvs. sunt codificate conform standardelor industriei.

Domino G50i (1,544 Kb) [Descărcare]

imprimare cu cerneala termica pe cutii G50i

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro