În curs de procesare...
Face parte din gama standard a seriei Ax in mediile industriale. Este echipata cu TouchPanel, cerneala i-Techx, sistem electronic si cap de printare i-Pulse. Poate fi operata prin intermediul a doua tipuri de TouchPanel, respectiv unul de 10,4 inch, Domino Tip 3 sau de 7 inch, Domino Tip 4. TouchPanel -ul poate fi montat pe carcasa de otel sau in alte locatii din apropiere, in limita lungimii cablului de conectare.
Este usor de folosit, iar pentru performanta optima este necesara doar asigurarea consumabilelor filtru de aer, cartus de cerneala, cartus de solvent, modul i-Tech). Alimentarea consumabilelor este facila datorita sistemului de identificare automata a cartuselor prin senzori RFID si calculare preventiva a consumurilor imprimantei (semnalizare cu galben) si lumini de semnalizare pe carcasa.
Beneficii:
• Folosirea unei varietati de cerneluri (culori puternice, rezistente: negru, albastru, galben, rosu si alb), care ii asigura flexibilitatea marcarii pe numeroase tipuri de suprafete;
• Carcasa construita din otel inoxidabil are IP55, iar TouchPanel-ul beneficiaza de IP66;
• Sistem hidraulic solid de administrare a cernelurilor cu proprietati corozive;
• Tehnologia i-Pulse (Continous Ink Jet) asigura folosirea inteligenta a cernelei, acuratete a marcarii, castig de viteza de executie si rezistenta la procesele post-printare, precum sterilizare si congelare (ultra)rapida;
• Tehnologia i-Techx monitorizeaza consumul de cerneala si solvent pentru stabilirea inlocuirii acestora;
• Tehnologia CleanFill asigura o inlocuire curata si facila a consumabilelor.
Capabilitatile sale tehnice si de soft ii permit o arie vasta de printare atat din punct de vedere al substraturilor (sticla, metal, plastic etc.), cat si din punct de vedere al vitezelor crescute de marcare.

Ax350i eng (1,235 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro