În curs de procesare...

Imprimanta cu cerneala termica Domino Seria GX

Imprimantele cu cerneală termică Domino Seria GX - Imprimare de înaltă rezoluție și ușor de utilizat

Imprimantele cu cerneală termică Domino Seria GX oferă o soluție fiabilă și versatilă pentru o varietate de aplicații de codificare. Acestea sunt concepute pentru a oferi o imprimare de înaltă rezoluție la viteze mari, cu o fiabilitate și o ușurință în utilizare excepționale.

Caracteristici cheie

  • Rezoluție înaltă la cele mai mari viteze: Imprimantele GX pot imprima coduri de bare și alte informații la o rezoluție de până la 600 dpi, chiar și la viteze de până la 200 m/min.
  • Amprenta la sol mică: Imprimantele GX sunt concepute pentru a fi compacte și ușor de integrat în liniile de producție existente.
  • Sistem de cerneală eficient: Imprimantele GX folosesc un sistem de cerneală eficient, care ajută la reducerea costurilor de operare.
  • Eficiența îmbunătățită a liniei de producție: Imprimantele GX pot ajuta la îmbunătățirea eficienței liniei de producție prin reducerea timpului de nefuncționare și prin creșterea productivității.
  • Gamă de cerneluri: Imprimantele GX sunt compatibile cu o gamă largă de cerneluri, care le fac potrivite pentru o varietate de substraturi și aplicații.
  • Simplu de utilizat: Imprimantele GX sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă și o gamă largă de caracteristici de automatizare.

Aplicații ideale

Imprimantele cu cerneală termică Domino Seria GX sunt ideale pentru o varietate de aplicații de codificare, inclusiv:

  • Alimente și băuturi: Imprimantele GX pot fi utilizate pentru a imprima coduri de bare, date de expirare, logo-uri și alte informații pe ambalaje alimentare și băuturi.
  • Produse farmaceutice: Imprimantele GX pot fi utilizate pentru a imprima coduri de bare, date de expirare, informații despre siguranță și alte informații pe produse farmaceutice.
  • Industriale: Imprimantele GX pot fi utilizate pentru a imprima coduri de bare, date de urmărire, numere de serie și alte informații pe componente industriale.
  • Tutun: Imprimantele GX pot fi utilizate pentru a imprima coduri de bare, date de producție și alte informații pe produse din tutun.

Modele si caracteristici

  Gx150i Gx350i GxOEM
Text, coduri de bare și coduri grafice

   
Serializare de mare viteză      
Înălțimi maxime de imprimare 12,7 mm (o singură cap de imprimare), până la 52,2 mm (două capete de imprimare cusute)*. 12,7 mm (un cap de imprimare), până la 104,3 mm (patru capete de imprimare cusute)* 12,7 mm (un cap de imprimare), până la 104,3 mm (patru capete de imprimare cusute)*
Viteza de linie 60 DPI până la 300m/min (Standard, compact și EXT)
60 DPI până la 228m/min (OPT)
60 DPI până la 300m/min (Standard, compact și EXT)
60 DPI până la 228 m/min (OPT)
60 DPI până la 300 m/min (Standard, compact și EXT)
60 DPI până la 228m/min (OPT)
Capetele de imprimare per controler până la 2 capete de imprimare pentru creșterea înălțimii mesajului sau pentru imprimare individuală pe 2 poziții de imprimare diferite până la 4 capete de imprimare pentru creșterea înălțimii mesajului sau imprimare individuală pe până la 4 poziții de imprimare diferite până la 4 capete de imprimare pentru creșterea înălțimii mesajului sau imprimare individuală pe până la 4 poziții de imprimare diferite
Dimensiunile controlerului 75mm x 224mm x 156.5mm Greutate: 1.55kg 123.9mm x 322.4mm x 250.7mm Greutate: 6.4kg 64 mm x 200 mm x 159,2 mm Greutate: 0,692 kg
Tipuri de capete de imprimare Standard, compact, EXT și OPT Standard, compact, EXT și OPT Standard, compact, EXT și OPT
Interfața cu utilizatorul QuickStep prin ecranul tactil de 7" sau HMI-ul clientului QuickStep prin ecranul tactil de 10" sau HMI-ul clientului QuickStep prin HMI-ul clientului
Domino Cloud pentru monitorizare și diagnosticare de la distanță      
Cerneluri pentru materiale poroase și neporoase      
Comunicare Ethernet / protocol Dynamark, EDC (serial, TCP, USB) Ethernet / protocol Dynamark, EDC (serial, TCP, USB) opțional: protocoale fieldbus Protocol Ethernet / Dynamark, EDC (serial, TCP, USB) opțional: protocoale fieldbus
Funcționare continuă Sistem de cerneală în vrac pentru o funcționare de lungă durată, AutoSwap pentru o producție neîntreruptă Sistem de cerneală în vrac pentru funcționare îndelungată, AutoSwap pentru o producție neîntreruptă Sistem de cerneală în vrac pentru funcționare îndelungată, AutoSwap pentru producție neîntreruptă

 

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care imprimantele cu cerneală termică Domino Seria GX vă pot ajuta să vă îmbunătățiți eficiența liniei de producție și să vă asigurați că produsele dvs. sunt codificate conform standardelor industriei.

Imprimanta cu cerneala termica Domino Seria GX (1,691 Kb) [Descărcare]

imprimanta cu cerneala termica seria GX

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro