În curs de procesare...

Imprimante industriale digitale pentru industria tipografica

De 20 de ani compania Mach este specializată pe soluții tehnice industriale, fiind printre primele companii care au oferit pe piața românească echipamente industriale de ultimă generație pentru marcare și inscripționare pe orice suport. De-a lungul anilor, ne-am mărit domeniul de activitate și gama de servicii, în acest moment oferind soluții inclusiv pentru tipografii și printare digitala.

În ceea ce privește printarea digitala suntem specializați pe marcarea informațiilor variabile și grafică precum etichete, bilete, plicuri și pliante, text, numere, coduri de bare, coduri 2D, coduri QR, imagini, printuri personalizate, etc. Dispunem de competență și experiență în proiectarea și implementarea aplicațiilor complexe, în funcție de specificul fiecărui client.

Echipamentele de inscripționare Domino Printing se adresează companiilor care necesită imprimarea informațiilor la viteză și rezoluție mari.

Imprimantele Domino Printing din Seria A CP sunt proiectate pentru a îndeplini specificații strict solicitate de piețele comerciale, în termeni de fiabilitate, flexibilitate, calitate și viteză de imprimare. Ușor de integrat în linia de producție existentă, echipamentele Domino A CP oferă soluția imprimării informației din baza de date.

În timp ce echipamentul A200 este potrivit pentru aplicații singulare (care necesită un singur cap de marcare), A400 este o imprimantă compactă a cărei module se pot instala stivuit atunci când spațiul este limitat și sunt necesare mai multe capete de imprimare.

Toate echipamentele Domino Seria A CP pot fi instalate cu o simplă conexiune electrică, eliminând nevoia de alimentare cu aer comprimat iar intervenția unui operator este minimă. Imprimantele digitale Domino sunt capabile să atingă o productivitate de 325m/min. Un singur buton controlează pornirea/oprirea sistemului, iar designul unic al sistemului de cerneală permite spălarea automată a capului de marcare.

Editor GT permite convertirea liniei de producție în generatoare de produse unice tipărite. Cu nevoia tot mai mare de creștere a productivității și de reducere a costurilor, controller-ul Editor GT permite sporirea eficienței fluxului de lucru. Acest modul combină instrumente de pregătire a datelor cu controlul mașinii integrat în linia de producție. Această imprimantă reprezintă soluția sigură oferind confirmare de imprimare în urma fiecărui mesaj. Ca o siguranță suplimentară se poate conecta un sistem de tip vision care verifică și confirmă corectitudinea mesajulului.

Domino K600i este o imprimantă productivă, cu costuri de exploatare reduse. Combinând viteza ridicată cu o rezoluție nativă de 600dpi, K600i reprezintă soluția de printare inovativă care poate fi integrată cu ușurință inclusiv în sistemele de printare clasică. Aceasta poate fi folosită drept presă digitală monocoloră. Cu viteze de pana la 150m/min Domino K600i ofera imprimare de calitate la preturi competitive, ajutand la cresterea productivitatii. K600i poate imprima informatii si coduri variabile generate prin intermediul unor algoritmi sau citite dintr-o baza de date.

Utilizând tehnologia piezo drop on demand K600i poate printa pe o gamă largă de suprafețe tratate sau netratate. Posibilitatea de control asupra rezoluției permite optimizarea consumului de cerneală.Echipamentele oferite de Mach asigură soluții complete care îndeplinesc cerințele specifice acestei industrii.