În curs de procesare...

Introducere in beneficiile imprimantelor industriale Domino UK Seria A

20.03.2014

Domino A420i - Un echipament uşor de folosit, pentru  că timpul dumneavoastră este preţios!

Renuntaţi la rutina service-ului.

Din momentul în care apăsaţi butonul START, noile imprimante Domino A320i şi A420i încep să vă facă viaţa mai uşoară.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei inteligente i-Tech, singurul lucru de care este nevoie pentru ca A320i şi A420i să funcţioneze la o performanţă optimă este reîncărcarea consumabilelor.

Salvaţi timp şi cerneală, păstrând imprimanta funcţională pentru mai mult timp.

Bazându-se  pe  o  experienţă  considerabilă  în  dezvoltarea  de  echipamente din ce în ce mai performante, Domino Printing a conceput noile imprimante cu tehnologia iTech astfel încât să păstreze linia de producţie la cele mai înalte standarde.

Sistemul i-Tech...locul în care ingineria şi chimia se întâlnesc.

Cernelurile din gama i-Tech pot fi folosite pentru o varietate de aplicaţii. Ele corespund normelor EuPIA (European Printing Ink Association) pentru ambalajele produselor  alimentare, nu conţin metale grele şi halogen şi se usucă rapid.

Noul Qube – fără mentenanţă, fără bătăi de cap.

La baza sistemului i-Tech stă revoluţionarul Qube, ce conţine atât cerneala utilizată în procesul de inscripţionare, cât şi filtrele. Schimbarea Qube-ului este o muncă pe care o poate face oricine în mai puţin de 5 minute, reducând astfel intervenţia tehnicianului de service.

Datorită cernelurilor i-Tech şi a managementului solventului, echipamentele A320i şi A420i au capacitatea de a-şi monitoriza funcţionalitatea şi de a constata atunci când consumabilele trebuie schimbate, trimiţând semnale (mail-uri) către operator.


Pentru mai multe informații în ceea ce privește echipamentele noastre vă rugăm să contactați echipa de vânzări Mach FTD.