În curs de procesare...

Laser cu fibră optică Arca - soluția eficientă și sigură pentru marcarea cu laser pe diferite suprafețe

Acest tip de laser oferă o mai bună definire a imprimării și are o durată de viață mai mare, ajungând diverse suprafețe, precum metale, polimeri și materiale ceramice, până la 100.000 de ore.

Laserul cu fibră utilizează o fibră optică din sticlă de siliciu, la care se adaugă pământuri rare precum erbiu, itterbiu, neodim, disprosiu, praseodimiu, thuliu și holmiu.

 

Avantaje ale marcării cu laser cu fibră optică

 • Acuratețe și definiție ridicată
 • Durabilitate ridicată
 • Stabilitate și rezistență la șocuri și vibrații
 • Potrivit pentru diverse materiale

Tipuri de lasere cu fibră optică Arca

 1. Lasere cu fibră Q-SWITCHED - Acest tip de laser produce fascicule de lumină pulsată, având o putere de vârf extrem de mare. Este ideal pentru aplicații care necesită o imprimarea cu o durată scurtă de expunere, cum ar fi marcarea codurilor de bare sau a serialelor.
 2. Lasere cu fibră MOPA (masters oscillator power amplifier) -  Acest tip de laser este unul dintre cele mai flexibile lasere care poate imita proprietățile laserelor cu fibră și ale laserelor clasice cu stare solidă. Este ideal pentru aplicații care necesită o imprimarea cu o durată mai lungă de expunere, cum ar fi marcarea logo-urilor sau a imaginilor.

Caracteristici ale laserelor Arca

 • Modul de control al marcării pe 3 axe
 • Soliditate și siguranță industrială
 • Rezistență la apă și praf
 • Duranță lungă de viață
 • Certificare europeană

Concluzie:

Marcarea cu ajutorul laserelor cu fibră optică este o soluție eficientă și sigură pentru diverse aplicații industriale, permițând o imprimare precisă și durabilă pe o varietate de materiale. Laserele cu fibră optică Arca oferă o serie de avantaje, inclusiv acuratețe ridicată, definiție ridicată, durabilitate ridicată, stabilitate și rezistență la șocuri și vibrații, precum și compatibilitate cu o gamă largă de materiale.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

MArcare cu lase cu fibra optica Arca

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro