În curs de procesare...

Legare ergonomica cu banda a paletilor cu Ergopack

20.03.2014

Dacă sunteţi interesat de o metodă elegantă pentru ambalarea paleţilor, atunci aceasta este soluţia, din moment ce ergonomia este specialitatea noastră.

Cu ErgoPack faceţi cea mai bună alegere, indiferent dacă ambalajul este mare, mic, lat sau înalt, ErgoPack îl ambalează în mod sigur şi fiabil. Nimic nu se clatină, nimic nu alunecă, nimic nu se dărâmă. Alegând ErgoPack, aduceţi cea mai mare contribuţie posibilă în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor şi a paleţilor ambalaţi pe durata transportului.

Sistemul cu metoda brevetată Chainlance (braţ cu lanţ) este absolut ingenios: acest braţ alunecă sub palet, conduce banda sub el.
şi avansează spre operator. Acesta trebuie doar să ia banda şi să o potrivească sistemului de sigilare; în momentul următor banda este întinsă în mod automat şi prinsă de paletul încărcat iar acţiunea este terminată.
Ambalarea manuală a paleţilor este una dintre activităţile pentru care operatorii trebuie să se aplece frecvent. Rezolvând problema durerilor de spate şi a  deselor aplecări.
ErgoPack a pus punct acestei situaţii şi a revoluţionat complet ambalarea paleţilor. Acest lucru este apreciat de peste o mie de companii din toată lumea.
Oricine a trebuit să ambaleze de mână va aprecia cu siguranţă beneficiile ErgoPack.

Benficii:

Curat - Acesta este principalul avantaj menţionat de utilizatorii ErgoPack: nu se mai murdăreasc pe mâini, braţe sau genunchi.

Ergonomic - Sistemul ErgoPack este atât de fascinant, încât avantajul său principal este recunoscut de-abia la a doua privire – ergonomia.

Mobil - Echipamentul funcţionează pe bază de acumulator, nefiind dependent de o sursă de curent. Bateria de 24 V rezistă până la 400 de operaţii de împachetare cu bandă pentru fiecare încărcare.

Rapid - Chiar şi profesioniştii au nevoie de aproximativ două minute pentru a ambala un euro-palet manual, cu două benzi. ErgoPack-ul cu acţionare electrică poate rezolva această sarcină în mai puţin de 60 de secunde.

Alegând ErgoPack, faceţi cea mai bună alegere, de fiecare dată!


Pentru mai multe informații în ceea ce privește echipamentele noastre vă rugăm să contactați echipa de vânzări Mach FTD.