În curs de procesare...

Linii de îmbuteliere

18.07.2013

Suntem specializaţi pe linii complete de îmbuteliere, cu productivităţi începând de la 500 buc/h, până la 36.000 buc/h pentru orice fel de produse lichide şi pentru toate tipurile de recipienţi: PET, HDPE, sticlă sau bag in box.
Vă oferim consultanţă tehnică la alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea Dvs., asistenţă tehnică la instalare şi PIF, asistenţă tehnică post-garanţie, precum şi piese de schimb în garanţie.

LINII COMPACTE DE ÎMBUTELIERE

Pentru producţii mici şi medii, începând cu 750 buc/h până la 2.500buc/h vă recomandăm gama de echipamente modulare de îmbuteliere, uşor de configurat, economice din punct de vedere al spaţiului.
Echipamentele propuse realizează operaţiuni tehnologice diverse: clătire cu apa, lichid sterilizant sau suflare cu aer steril, umplere cu 4, 6, până la 16 valve, închidere cu capac prin înfiletare sau presare, aplicare etichete autocolante şi inscripţionare dată/lot.
Pentru operarea acestei maşini, este nevoie de un singur operator.
Adaptate pentru îmbutelierea laptelui, a iaurtului, sucurilor, vinului, precum şi a săpunului lichid, şampon, produse chimice şi farmaceutice, dense sau semidense, la cald sau la rece, cu umplere gravitaţională, cu vacuum sau presiune lejeră.

Grup modular clătire-umplere-închidere-etichetare 4, 6, până la 16 Valve

Grupul modular este de formă inelară, proiectat pentru ambalarea în flacoane de PET, HDPE şi sticlă a produselor pentru industriile: alimentară, a băuturilor, industria cosmetică, farmaceutică si industria chimică, precum şi pentru toate tipurile de lichide.

Grupul automat de ambalare este de tip monobloc şi este construit pe o structura unică de profile tubulare din oţel - inox, ce constituie suport pentru toate staţiile necesare în faza de ambalare: clătire, umplere, închidere şi etichetare.

Grupul este acoperit cu tablă de protecţie de oţel - inox, astfel încât să se poată executa uşor operaţiile de spălare şi igienizare.
Toate piesele aflate în mişcare sunt protejate de sisteme de siguranţă.

Avantaje:
Sistem modular: se pot adauga si ordona modulele în funcţie de cerinţele din fluxul tehnologic solicitat.
Sistem compact: spaţiu tehnologic necesar mic
Sistem flexibil: configurare uşoară a modulelor tehnologice etichetare/clătire/umplere/închidere
Sistem economic: consum mic energetic precum şi un singur operator pentru maşină.

Pentru mai multe informații în ceea ce privește echipamentele noastre vă rugăm să contactați echipa de vânzări Mach FTD.