În curs de procesare...

Mach FTD -companie specializata in mentenanta industriala

11.06.2014

Mach FTD – Specialiști in Mentenanta industriala

Mach FTD este una dintre cele mai importante companii din România, furnizoare de echipamente, soluții complete și servicii, în industrii diferite. Compania noastră dispune de competența și experiența în proiectarea și implementarea aplicațiilor complexe, în funcție de specificul activității fiecărui client.

Mach FTD vine în sprijinul clienților utilizatori de echipamente industriale cu noul Abonament complet de Service și Consumabile, prin care oferim servicii de mentenanță prin echipe mobile de intervenție tehnică sau prin asistență remote. Am creat acest tip de abonament cu scopul de a reduce costurile operaționale, precum și de a reduce numărul de opriri de producție neplanificate. Acest tip de serviciu se referă la toate tipurile de echipamente din portofoliul Mach, indiferent dacă echipamentul este sau nu cumpărat de la firma noastră.

Tipurile de mentenanță pe care le oferim asigură creșterea productivității și a calității echipamentelor, creșterea randamentului total al sistemelor de fabricație și producție, precum și creșterea confortului beneficiarului.

Mentenanța preventivă urmarește prevenirea defectelor echipamentelor, asigurând buna funcționare a lor, prin înlocuirea componentelor uzate, înaintea defectării lor. Prin acest tip de mentenanță sunt necesare verificări periodice, revizii parțiale sau totale, la intervale specificate.

Mentenanța predictivă contribuie la determinarea condiției echipamentelor în funcțiune, în scopul predicției precise a acțiunilor de întreținere. Această abordare se desfășoară în perioada funcționării echipamentelor, minimizând întreruperile sistemelor normale de operare.

Experiența și pregătirea tehnică a echipei noastre de mentenanță permite abordarea, cu succes, a oricărui proiect din sectorul industrial, și nu numai. Asigurăm confortul și siguranța că producția și investiția sunt permanent sub atentă supraveghere. Managementul mentenanței industriale aplicat și utilizat de echipa noastră răspunde oricărei solicitări.

Prin acest abonament aveți acces la: revizii periodice, monitorizare remote, echipamente de backup și garanție la echipamente pe toată perioada contractului, școlarizare periodică gratuită, suport telefonic gratuit 24/24, precum și discounturi majore la consumabile pe toata perioada contractului.

Beneficiile noului pachet de Service și Consumabile:

  • Micșorarea downtime-ului și mărirea timpului de producție
  • Eliminarea incidentelor tehnice și eliminarea riscului de avariere gravă a echipamentelor
  • Reducerea costurilor de întreținere neplanificată
  • Reducerea stocului de piese de schimb
  • Optimizarea performanțelor echipamentelor
  • Reducerea numărului de produse neconforme
  • Creșterea siguranței în funcționarea echipamentelor
  • Creșterea regimului de exploatare a echipamentelor
  • Îmbunătățirea performanțelor tehnologice ale echipamentelor

Totodată, asigurăm monitorizare remote pentru echipamentele Domino din Seria A Plus și iTech, prin aplicația Mach Connect. Prin această aplicație beneficiați de citirea informațiilor de la echipamente: mesajul marcat, numărul de mesaje, informații legate de echipament, de timpul de funcționare, de cerneala consumată, recunoașterea și interpretarea erorilor de orice fel, includerea mai multor echipamente într-o rețea Ethernet și prezentarea tuturor informațiilor într-un raport complet.