În curs de procesare...

Mach FTD, Roadshow cu echipamente Domino

11.06.2014

Mach FTD a organizat primul roadshow din acest an in perioada 22 – 26 aprilie, 2014. Scopul acestui eveniment a fost promovarea noii imprimante cu jet de cerneala de la Domino A 420i, precum si posibilitatea clientilor de a incerca alte echipamente de inscriptionare marca Domino, imprimanta cu inscriptionare prin termostransfer Seria V 120i si imprimanta cu cerneala termica Seria G.Activitatile roadshow-ului au constat in deplasarea unui camion incarcat cu diferite echipamente, direct la sediul clientului, oferind o serie de demonstratii si informatii detaliate despre produsele prezentate. In urma acestei campanii se vor vinde sapte echipamente de inscriptionare marca Domino A420i.

Avantajele acestei imprimante i-au determinat pe cumparatori sa solicite oferte, iar unii dintre ei sa o achizitioneze. Domino A420i permite un consum de make up de 3-4 ori mai mic decat imprimantele obisnuite, acest sistem incluzand filtrele in rezervorul de cerneala. Pentru aceasta imprimanta nu exista mentenanta, deoarece rezervorul se schimba o singura data pe an indiferent de numarul de ore de functionare, acest lucru fiind realizat de catre operatorul care a primit scolarizare din partea companiei.

Vrancart din Focsani este prima firma care a achizitionat imprimanta Domino prin programul Relax, program ce reprezinta o noua perspectiva oferita de Mach FTD in domeniul solutiilor de inscriptionare. Vrancart reprezinta unul dintre cei mai valorosi clienti ai companiei Mach FTD, fiind una dintre cele mai importante firme producatoare din Romania de carton ondulat, hartie pentru carton si hartie igienico-sanitara.

Urmatoarea campanie Mach FTD de Roadshow, pentru echipamente de inscriptionare, va fi organizata la finalul acestei veri.