În curs de procesare...

Mach va fi expozant la Demo Plast & Demo Metal Arad

13.03.2019

In perioada 22-25 mai, vom fi in Arad in cadrul principalului targ dedicat industriilor de mase plastice si prelucrarii metalului, Demo Plast & Demo Metal Vest. 

Ne veti gasi la standul nr. 32, din Pavilion C,  unde pe parcursul celor 4 zile vom prezenta cea mai eficienta, rapida, simpla si ergonomica metoda de a lega si securiza paletii cu banda strap. In cadrul, targului vom prezenta Ergopack 725E, care va lega constant un palet, special creat pentru a permite observatia modului de functionare, atat din punct de vedere al manevrarii echipamentului de catre operator, cat si din punct de vedere tehnic. 

Ergopack 725 E este un aparat de legat paleti cu banda strap (PP, PET) cu mobilitate si viteze sporite, datorita comenzilor electronice. În funcție de numărul de legături, pot fi securizati pana la 200 paleti pe zi (cu o legatura) si 100 paleti (2 legaturi), la o baterie incarcata.Numarul de paleti legati cu banda strap variaza in functie de tipul paletului si al incarcaturii. Operarea sistemului nu necesita aplecare din partea operatorului sau inconjurarea paletului.

Adresa completa a locatiei expozitiei: Calea Aurel Vlaicu, nr 300, Arad.