În curs de procesare...
Masina de ambalat Robopac din gama Orbit este solutia ideala pentru infolierea in folie stretch a unei game variate de produse. Aceste masini de capacitate mare pot fi folosite pentru infolierea produselor extrudate din aluminiu sau plastic, sectiuni din lemn, textile sau covoare. Ambalare in folie stretch este procesul care  asigura produsele improtriva degradarii si este eficienta din punct de vedere al costurilor. Masina de ambalat Robopac din gama Orbit a fost construita urmarind cele mai inalte standarde de siguranta si totodata simplitatea operarii echipamentelor de catre utilizatori.

Inelul rotativ extrem de rezistent este construit dintr-o singura bucata de aluminiu turnat. Aceasta garantează o mare rezistență și fiabilitate la mișcarea circulară.

Ghidaj superior pneumatic - Ansamblul vertical de presiune calculeaza automat presiunea necesara pentru a stabiliza produsul in timpul infolierii.

Prinderea si taierea foliei - Sistemul fiabil de taiere si prindere a foliei permite operatia automata a procesului de infoliere.
Panou de control touchscreen - Functiile accesate doar prin apasarea iconitelor afisate pe ecranul cu cristale lichide. Are interfata intuitiva pentru a fi cat mai usor de actionat de catre operator.

Pliant Orbit (3,309 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro