În curs de procesare...
Masina de ambalat Robopac din gama Spiror reprezinta solutia ideala pentru infolierea in folie stretch a unei game variate de produse. Aceste masini de capacitate mare pot fi folosite pentru infolierea produselor extrudate din aluminiu sau plastic, sectiuni din lemn, textile sau covoare. Ambalarea in folie stretch asigura produsele improtriva degradarii si este eficienta din punct de vedere al costurilor.

Echipamentele Robopac din gama Spiror au fost construite urmarind cele mai inalte standarde de siguranta si totodata simplitatea operarii echipamentelor de catre utilizatori.
Datorita sistemului automat de alimentare, de prindere a foliei si de taiere, masinile Spiror sunt candidate ideale pentru folosirea in liniile de productie ca echipamente complet automate de ambalare in folie stretch

Suportul de bobina - Ansamblul suportului de bobina ofera eficienta ridicata, reprezentativa pentru echipamentelor Robopac. Inelul rotativ extrem de rezistent este construit dintr-o singura bucata de aluminiu turnat. Aceasta garantează o mare rezistență și fiabilitate la mișcarea circulară.

Ghidaj superior pneumatic - Ansamblul vertical de presiune calculeaza automat presiunea necesara pentru a stabiliza produsul in timpul infolierii.

Prinderea si taierea foliei - Sistemul fiabil de taiere si prindere a foliei permite operatia automata a procesului de infoliere.

Panou de control touchscreen- Functiile accesate doar prin apasarea iconitelor afisate pe ecranul cu cristale lichide. Are interfata intuitiva pentru a fi cat mai usor de actionat de catre operator.

Pliant Spiror (4,183 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro