În curs de procesare...
Masina de ambalat semi-automata Robopac Compacta a fost construita urmarind cele mai inalte standarde de siguranta si fiabilitate ce au fost dezvoltate si imbunatatite de-a lungul timpului. Datorita unei game extinse ce au diametre variate ale inelului de infoliere, echipamentele Robopac acopera toate industriile si aplicatiile in care se foloseste acest tip de infoliere.  Compacta S este un echipament care combina constructia robusta cu tehnologie de infoliere de top. Echipamentele Compacta S sunt dotate cu ultima tehnologie in domeniul masinilor de infoliat cu inel impreuna cu o multitudine de functii ce vin in ajutorul operatorului pentru a face procesul de infoliere mai usor si mai performant.

Caracteristici:

  • Suport de bobina - Ansamblul suportului de bobina ofera eficienta ridicata, reprezentativa pentru echipamentele Robopac
  • Ghidaje - Ghidajele de intrare si iesire pot fi ajustate manual pentru a fi perfecte pentru tipuri diferite de produse.
  • Ghidaj superior pneumatic- Ansamblul vertical de presiune calculeaza automat presiunea necesara pentru a stabiliza produsul in timpul infolierii.
  • Prinderea si taierea foliei - Sistemul fiabil de taiere si prindere a foliei permite operatia automata a procesului de infoliere.
  • Panou de control touchscreen - Functiile accesate doar prin apasarea iconitelor afisate pe ecranul cu cristale lichide. Are interfata intuitiva pentru a fi cat mai usor de actionat de catre operator.

Pliant Compacta (3,103 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro