În curs de procesare...

Masina de spalat pentru recipiente goale

Functii
Masina conceputa pentru spalarea si injectarea aburului in recipiente goale de sticla / PET / metal inainte de umplere.
 
Ciclul consta in 3 faze:
Prima faza: spalarea prin stropire, diuzele fiind alimentate de o pompa centrifuga de joasa presiune protejata de filtre.
Pompa este alimentata cu apa continuu din buncarul echipat cu un dispozitiv de prea plin. Apa provine din reteaua Clientului. Pompa este prevazuta cu bobina de abur pentru incalzirea apei, termostat pentru reglarea temperaturii apei, termometru, filtru, electrovalva si dispozitiv de descarcare a condensului.
A doua faza: interiorul recipientelor este injectat de un flux de abur controlat de un colector de distributie a aburului controlat de electrovalva.
A treia faza: suflarea containerelor in mod continuu de catre aerul generat de o suflanta inelara si un colector de suflare echipat cu duze. Suflanta este dotata cu un filtru de aer special.
Caracteristici constructive
Suport din placa de otel inoxidabil AISI 304 cu picioare reglabile pe inaltime care sustin doua lanturi opuse cu tampoane de cauciuc actionate in interiorul benzilor glisante realizate din polietilena de inalta densitate.
Sistem de reglare prin motoreductor administrat de panoul operatorului pentru a varia distanta dintre tampoanele elastomerice montate pe lanturi, in acelasi timp si simultan de-a lungul masinii, in functie de dimensiunile containerelor (nu este nevoie de echipament suplimentar pentru schimbarea formatului pentru tratare recipiente cu diametru si inaltime diferita).
Controlul motoarelor cu angrenaje controlate de invertor.
2 benzi transportoare (una pentru alimentarea containerelor si una pentru evacuare).
Ungere centralizata.
Tablou electric de control din otel inoxidabil.
Sistem de protectie si siguranta conform normelor CE.
Fabricare din otel inoxidabil AISI 304, cu exceptia unor piese care este dintr-un material diferit, potrivit pentru buna functionare a acestora.
Masina este reglabila pentru a opera cu recipiente de diferite dimensiuni.

La cerere, masina poate fi livrata cu masa de alimentare pentru recipiente goale, din otel inoxidabil AISI 304 (diam. 1.000 mm) cu plan rotund din material plastic (polietilena).
Date tehnice
Lungime: 4.700 mm
Latime: 1.600 mm
Capacitatea de iesire: 12.000 recipiente / ora pentru 314 ml
Consum de apa: 20 lt/min aprox.
Consum de abur: 130 kg/h aprox.
Putere instalata: kW 4,51 aprox.
 

Masini de imbuteliat alimente (3,552 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro